Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

cAtwS58r9NTD din bqUMYOHN4

Data : 29.06.2016

This artcile keeps it real, no doubt.

anunturi din Baghdad

Data : 03.01.2014

Nu puteam sa nu remarc ce pagina deosebita aveti! Daca doriti sa o promovati gratuit, sau sa adaugati un anunt puti adauga un anunt pe http://taman.ro Va multumesc si mult succes in tot ce faceti!

AnunturiGratuite din Hoskins

Data : 29.11.2013

De cand cautam aceasta informatie. Acum m-am dumirit. Se vede ca v-ati documentat inainte.

miuka din vatava

Data : 15.06.2012

felicitari pentru cel de al cincilea mandat. Sunteti un adevarat campion.

Anonim din Udriste

Data : 28.01.2012

Felicitari domnule Primar pentru tot ce ati facut in comuna Vatava si va pot asigura ca nu mor caii cand vor cainii nici cainii cand vor stapanii !!!! \r\n Imi pare rau ca finul d-voastra in timpul mandatului a fost cu piciorul pe frana crezand ca are cutie automata .\r\n Pe viitor aveti mare grija cum va alegeti echipa pentru a ajunge si noi la nivelul comunelor vecine .\r\n Mult succes in Iunie 2012 si sa dea bunul D-zeu ca toti Traienii , Udrea si Piticu vor pleca dupa Nea Nicu !!!!!\r\n

miuca din vatava

Data : 28.11.2011

Mult succes si in mandatul 2012-2016. Miuca

anonim din dumbrava

Data : 17.09.2011

Domnule primar, aveti atatea mandate, sa va fie mare rusine sa nu faceti drumul in dumbrava! Daca am fi toti de acord,locuitorii, v-am da afara din comuna vatava, fiind ca nu ati fost in stare sa faceti nimic pentru oamenii care v-au ales din Dumbrava. Mare rusine!! Sa va fie. Din partea tuturor alegatorilor,din localitate fata de omologul dumneavoastra din Rusii Munti care a realizat foarte multe proiecte pentru comuna sa(asfaltare drumurilor, incalzirea termoficata a scolilor si bisericilor si multe altele) dumneavoastra n-ati realizat nimic mai ales pentru satul DUMBRAVA. Va rog dati-va demisia si lasati un primar competent pentru a realiza aceste probleme cu mult regret ati fost ales primar pentru a nu face nimic pentru satul Dumbrava. Pentru viitor o sa verificam toata activitatea dumneavoastra. Si daca ati incalcat legea sa stati multi ani grei in puscarie fiind ca acolo va este locul dumneavoastra. \r\nDe ce la ocolul silvic vatava unde are o mare parte si comuna vatava toti angazatii ocolului fac ravagii in padurile comunale si transporta lemne ca pe domeniul privat va rog sa luati masuri.

Popovici Pantilimon din Razboieni Alba

Data : 02.02.2011

Felicitari Primariei pt. site, domnului primar cu care am avut onoarea sa fiu coleg de scoala generala, pt. buna administrare a comunei. Consatenilor mei le transmit mesajul sa fie mandri de istoria satului nostru, de traditiile populare pe care le-au mostenit de la inaintasi. Un gand deosebit pt. dascalii scolii, cei de ieri si cei de astazi.\r\nIl felicit si pe domnul profesor Cioata Pantelimon pt. bogata informatie geografica si istorica afisata pe acest site.

Simina din Brasov

Data : 15.11.2010

Felicitari pt. site si pt structurarea informatiei de pe el. Am aflat lucruri pe care nu le stiam despre locurile natale. Foarte frumos!

anonimul din vatava

Data : 01.11.2010

Si noi va salutam pe aceasta, cale si va dorim multa sanatate si sa va intoarceti la familiile voastre cu bine!Am vorbit in numele Vatavenilor dar cu siguranta asa gandesc si ei si asta isi doresc si ei ca voi sa fiti bine pentru-ca voi ne reprezentati acolo in teatru!!Multa sanatate si aveti grija de voi!!